LASER FRACTIONAL

Ανασύσταση δέρματος με αναδομητικό Laser CO2

Στη σημερινή αισθητική ιατρική, η ανασύσταση δέρματος με αναδομητικό Fractional Laser co2, είναι η πλέον δημοφιλής θεραπεία σύσφιξης και ανανέωσης  της επιδερμίδας. Έχει τη δυνατότητα να στοχεύει ταυτόχρονα σε διαφορετικές κοσμητικές ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου:

1. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές.
2. Βαθιές ραγάδες γύρω από το στόμα και το μέσο πρόσωπο.
3. Χαλαρωμένο δέρμα γύρω από το λαιμό και ζαρωμένο γύρω από τα μάτια.
4. Ανόμοιες μελαγχρώσεις λόγω ηλικίας ή λόγω βλάβης από ηλιακή ακτινοβολία.

Τα Fraxional Laser co2 θεωρούνται εδώ και καιρό ως το υψηλότερο πρότυπο στο χώρο της αναδόμησης του δέρματος με τη χρήση  laser. Παρότι υπάρχει εδώ και πάνω από μία δεκαετία, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί προκειμένου να εξελιχθεί η αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα να μειωθούν δραστικότατα οι ανεπιθύμητες παρενέργειες. Οι μεγάλοι χρόνοι ανάρρωσης που ήταν συσχετισμένοι με την αφαιρετική τεχνολογία έχουν εκλείψει χάρη στην σύγχρονη ανασυστατική τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα σημερινά αναδομητικά laser co2. Το αναδομητικό Fraxional  laser co2 είναι ταυτόχρονα θεραπεία σύσφιξης και θεραπεία ανανέωσης του δέρματος. Θα αποκτήσετε πιο απαλό, πιο υγειές και πιο νεανικό δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά την επέμβαση και μάλιστα βελτιώνονται κατά τους επόμενους μήνες. Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν θα ταλαιπωρήσει τον ασθενή και η χρήση φαρμάκων από του στόματος δεν είναι απαραίτητη. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ μικρός. Μια ελάχιστη ερυθρότητα και ένα ελαφρύ πρήξιμο θα κρατήσουν μόνο λίγες μέρες.

Οι ασθενείς μπορούν να περιμένουν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 1. Άμεση σύσφιξη

  Η άμεση συστολή ινών κολλαγόνου ελαττώνει τις ρυτίδες και το ζαρωμένο δέρμα. Η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται άμεσα.

 2. Βελτίωση της υφής

  Αφαιρούνται προβλήματα μελάγχρωσης, μειώνονται το μέγεθος των πόρων, οι ρυτίδες τα σημάδια της ακμής και άλλες ατέλειες της υφής του δέρματος.

 3. Αποτελεσματικό στις δερματικές βλάβες

  Αποτελεσματικό στη δυσχρωμία που προκαλείται από ηλιακή βλάβη ή λόγω γήρανσης, αποτελεσματικό στην ακτινική κεράτωση (προκαρκινικά κύτταρα που δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού).

 4. Γρήγορη ανάρρωση

  Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της τεχνικής με αναδομητικό Fraxional laser co2 ελαχιστοποιούν το χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπουν στους ασθενείς να επιστρέψουν γρηγορότερα στην καθημερινότητά τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία με αναδομητικό Laser co2:

Σε τι διαφέρει μια θεραπεία με αναδομητικό co2 από μια θεραπεία με παραδοσιακό co2;

Με τη νέα αναδομητική τεχνολογία co2 είναι πλέον εφικτό να χρησιμοποιούμε τρεις πιο απαλές θεραπείες, η κάθε μία διάρκειας τριάντα λεπτών, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα από τα παραδοσιακά laser co2. Έτσι περιορίζονται η ταλαιπωρία, ο χρόνος ανάρρωσης και το κόστος. Οι μακροχρόνιες κοκκινίλες αποτελούν παρελθόν. Ο χρόνος αποκατάστασης που σήμανε ταλαιπωρία για τον ασθενή έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Με τις σύγχρονες θεραπείες co2 τα θέματα αυτά δεν επηρεάζουν την απόφαση για το πότε μπορεί να γίνει μία θεραπεία. Η σύσφιξη της περιοχής των βλεφάρων και η θεραπεία ουλών ακμής είναι οι δύο τομείς με την μεγαλύτερη ζήτηση.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για το αναδομητικό laser co2 και ποιες περιοχές μπορούν να θεραπευτούν;

Οποιοσδήποτε ταλαιπωρείται από χαλαρό, πεσμένο δέρμα, από καφέ στίγματα ηλικίας, από μέσα έως σοβαρά προβλήματα ρυτίδων και από ουλές ακμής, είναι ένας ιδανικός υποψήφιος. Είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας ότι η συγκεκριμένη θεραπεία αναδομητικού Fraxional co2 δεν αποτελεί λύση μόνο για σοβαρές δερματικές βλάβες αλλά αποτελεί εξαιρετική λύση και για όσους ασθενείς απλά αισθάνονται ότι η εμφάνισή τους φαίνεται γερασμένη και κουρασμένη.

Τι χρόνους ανάρρωσης μπορώ να περιμένω;

Αυτή η θεραπευτική μέθοδος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της καθημερινότητας του καθενός. Εάν επιθυμείτε να έχετε μία μόνο θεραπεία και δεν σας ενοχλεί να χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο αποθεραπείας, τότε μπορούμε να είμαστε πιο «επιθετικοί» σε αυτή τη μία θεραπεία ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν ο χρόνος σας είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να επιστρέψετε στη δουλειά σας μετά το Σαββατοκύριακο, μπορούμε να κάνουμε πολλές μικροεπεμβάσεις με τις οποίες θα επιτύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα απλά θα χρειαστούμε λίγο μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και συνεχίζουν να βελτιώνονται για τους επόμενους έξι μήνες.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.