Γενικές οδηγίες πριν από μια επέμβαση

•    Οργανώστε τις υποχρεωσεις σας στο σπιτι και τον εργασιακο σας χωρο. Σημασία έχει να γίνει η επέμβαση που επιθυμούν όταν εκείνοι το επιθυμούν, όταν το πρόγραμμα τους το επιτρέπει ανεξάρτητα εποχών.
•    Καλό είναι να είναι κάποιος μαζί σας το πρώτο 24ωρο. Αν έχετε μικρά παιδιά οργανώστε από πριν την φροντίδα τους. Εξασφαλίστε προμήθειες για τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση ώστε να μην ταλαιπωρήστε με άσκοπη κούραση.

Περισσότερα...

Γενικές οδηγίες μετά από μια επέμβαση

•    Μετά το τέλος της επέμβασης παραμενετε για λίγο στην αίθουσα ανάνηψης μέχρι να συνέλθετε πλήρως και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο δωμάτιό σας ή θα αποχωρήσετε απο την κλινική όταν νιώσετε ικανοί να πάτε σπίτι και αφού βέβαια ο ιαρτος ελεγξει ότι είστε καλά.
•    Συγγενείς ή συνοδοί είναι καλύτερο να περιμένουν στο δωμάτιό σας, όπου μπορούμε να τους ενημερώνουμε διαρκώς για την εξέλιξη της επέμβασής σας.

Περισσότερα...

Κόστος των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής

Το κόστος μιας επέμβασης καθορίζεται από :

•    Το κόστος της νοσηλείας που περιλαμβάνει πχ. το νοσήλειο του δωματίου, τα έξοδα χειρουργείου, τα φάρμακα που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας. Οι περισσότερες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής πραγματοποιούνται ως επεμβάσεις ημερήσιας νοσηλείας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε συνήθως να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα. Εξαίρεση αποτελούν ασθενείς που μένουν μόνοι τους, ασθενείς που έρχονται από μακρυά και ασθενείς με προβλήματα υγείας που χρειάζονται στενή παρακολούθηση, καθως και επεμβάσεις που παίρνουν αρκετές ώρες, ή επιβαρύνουν περισσότερο τον οργανισμό, ή όταν συνδυάζονται ταυτόχρονα περισσότερες της μίας επεμβάσεις.

Περισσότερα...

Αναισθησία

Η αναισθησία είναι μια διαδικασία όπου...