Βιογραφικό

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καρολου στην Πραγα (Εnglish-speaking curiculum) το ετος 2002, Ο κος Δευτερεβος αποφοίτησε με βαθμο 9,28 (magna cum laude - Aριστα) και άρχισε την εκπαίδευσή του αρχικα στην Γενικη Χειρουργικη και μετα παρέλευση 3 ετων συνεχισε την εκπαιδευση του στην Πλαστική Χειρουργική, το 2009. Το 2013 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού, κατόπιν εξετάσεων και με απόφαση του Υπουργείου Υγείας και της Διεύθυνσης Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας.. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής.
Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του απέκτησε το ετος 2009 τον τίτλο του διδάκτορα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικου Καποδιστριακου Πανεπιστημίου Αθηνων, όπου έλαβε με ομοφωνία το βαθμό Άριστα. Έχει δημοσιεύσει και συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο στη δημοσίευση αρκετών μελετών σε διεθνή περιοδικά και υπήρξα ερευνητής σε διεθνή μελέτη με θεμα την υποστηριξη της ηπατικης λειτουργιας μετα απο μειζονα ηπατεκτομη. Επιπλέον, συμμετείχε ως ομιλητής σε έναν αξιόλογο αριθμό μελετών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Την επιμορφωτική δράση αλλά και τη συγγραφική δραστηριότητα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ.

Tο καλοκαίρι του 2013 έλαβε εξειδίκευση στη Μεγάλη Βρετανία στον τομέα της αποκατάστασης βλεφάρων (οφθαλμική πλαστική χειρουργική) στο Queen Victoria Hospital, NHS, East Grinstead, UK. To Φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, η εξειδίκευση του συνεχιστηκε στις ΗΠΑ στην αισθητική πλαστική χειρουργική (New York, Dallas, Charlotte) και στην αποκατάσταση μαστού μετά τη μαστεκτομή (Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York, New York, Chief Dr Peter Cordeiro)

Έχει λάβει τις εξης διακρίσεις και βραβεία:

•   Σεπτέμβριος 2011: Έπαινος «Καλύτερης Προφορικής Εργασίας»
9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικης, Αισθητικης και Επανορθωτικης Χειρουργικης, στην Κώ.

•   Φεβρουάριος 2009 2ο Βραβείο Εκπαιδευτικού Συμβουλίου Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας (ΕΧΕ) μετα απο γραπτο διαγωνισμο

•   Νοέμβριος 2008 Έπαινος «Καλύτερης Προφορικής Εργασίας»
26ο Πανελλήνιο Χειρουργικό Συνέδριο, Αθήνα.

•   Σεπτέμβριος 2008 Βραβείο «Καλύτερης Προφορικής Εργασίας»
10ο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής, Χαλκιδική.

•  Δεκέμβριος 2006 Βραβείο «Καλύτερης Προφορικής Εργασίας»  
6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παγκρεατολογίας, Αθήνα.

•   Ιούλιος 2002 Έπαινος από την 3η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρολου για την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών  του στην Ιατρικη με επιτυχία 100% στις εξετάσεις των επιμέρους μαθημάτων κατά τη διάρκεια των έξι ετών – χωρις καμια αποτυχια.

Έχει εξειδικευθεί συνολικά στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, στην αισθητική χειρουργική, στη χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και των μαλακών μορίων, σε εκτετμένα τραυματα και ελλειμματα μαλακων μορίων, στα εγκαύματα (άμεση και απώτερη αντιμετώπιση και αποκατάσταση δυσμορφιών), καθως και στη χειρουργική της άκρας χείρας.

Ο Dr. Δευτερέβος κατέχει δύο πιστοποιήσεις Πλαστικού Χειρουργού, της Ελληνικής Επιτροπής Πλαστικής Χειρουργικής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) μετά από επιτυχής εξετάσεις και στις δύο επιτροπές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής και Πλαστικής Χειρουργικής (HESPRAS), Fellow of European Board of Plastic Reconstructive and Aethetic Surgery (EBOPRAS), και μελος της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS)