Το ιατρείο μας

Φωτογραφίες του ιατρείου μας
Click to open
Στον υψηλής αισθητικής ανακαινισμένο χώρο Plastic Beauty, σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών σχετικά με τις παθήσεις του δέρματος και θέματα αισθητικής προσώπου και σώματος.
Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές, στο οποίο συστεγάζονται ιατρεία Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας.
Επιδίωξη μας αποτελεί η επιτυχής αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στο δέρμα με την πάροδο του χρόνου και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην καθημερινότητα πολλών ατόμων.

Στην Πλαστική Χειρουργική η αντικειμενική και πλήρης ενημέρωση αποτελεί κάθε φορά το ήμισυ της επιτυχίας. Η πληθώρα των εφαρμογών για την αντιμετώπιση των ποικίλων παθήσεων εύλογα δημιουργεί σύγχυση, καθώς πολλές από τις σύγχρονες θεραπείες δε μπορούν να εφαρμοστούν με την ίδια επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη κι όταν δύο άνθρωποι έχουν φαινομενικά το ίδιο πρόβλημα.
Ευθύνη μας αποτελεί η σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση, που θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει ποιά εξειδικευμένη θεραπεία θα έχει για εκείνον τα καλύτερα αποτελέσματα και ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσει για να προσεγγίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.